#24 | 5 februari 2021 | Tips woningmarkt

Al lang op zoek naar een woning? Lukt het alsmaar niet om te slagen? Geef de moed niet op!

In dit artikel ontvang je een aantal tips.

De eerste en misschien wel de belangrijkste tip is:
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking. U zult dan merken dat we uw wensen altijd centraal zullen stellen en samen met u proberen uw droom te verwezenlijken.
 

Verbouwen

Heb je er al eens aan gedacht om in je huidige woning te blijven wonen? Misschien kun je deze aanpassen naar jouw wensen. Graag gaan we met jou in overleg om de mogelijkheden te bespreken. Is de verbouwing ook een waardevermeerdering voor jouw huis? Wat zijn de financiële mogelijkheden? Heb je ruimte om een verbouwing te financieren en wat betekent dit voor je maandlasten? Misschien kun je energiebesparende voorzieningen mee financieren en zo jouw woning up-to-date maken.
 

Verhuizen

Wil je toch echt graag verhuizen? Zorg dan dat je bij zoveel mogelijk makelaars staat ingeschreven en volg ons op social media. Komt er een geschikte woning op de markt? Ben dan goed voorbereid! Bel ons voor een vrijblijvend financieel adviesgesprek. Zodat je weet waar je aan toe bent en hoeveel ruimte je hebt om te bieden. In het biedingsproces is niet alleen het bedrag belangrijk. Ook de voorwaarden die je stelt wegen zwaar bij het maken van een keuze vanuit de kant van de verkoper. Hulp nodig bij wat te bieden en hoe je dit het beste kunt formuleren? Neem contact met ons op over wat wij hierin kunnen betekenen.
 

Oriënteren

Ben je pas net begonnen met  de zoektocht naar een woning? Misschien twijfel je nog tussen huren of kopen. Ook hierover kunnen we vrijblijvend eens sparren. Een eerste gesprek over je mogelijkheden voor een hypotheek doen we graag.
Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Dit ervaren wij dagelijks in de praktijk. We spreken vaak zestig plussers die denken dat ze geen hypotheek meer kunnen krijgen, of woningbezitters die geen idee hebben wat er mogelijk is, indien je je huidige woning wil verduurzamen of verbouwen.

Onze tarieven zijn reeel, vraag gerust naar onze diensten en bijbehorende tarieven. En de eerste gesprekken zijn sowieso kosteloos en uiteraard de koffie ook!